Hitted volna? - Bemutató Belvárosi Színházban
2013. 09. 03.

Hitted volna? - Bemutató Belvárosi Színházban

Az Orlai Produkció 2013. október 3-án mutatja be Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Hitted volna? című legújabb vígjátékát a Belvárosi Színházban.

Az Orlai Produkció előadásai között leginkább olyan minőségi szórakoztató darabok szerepelnek, amelyek üzenetét, gondolatiságát a nézők magukkal vihetik a mindennapjaikba, hogy az eltérő élethelyzetekben hatással legyen rájuk és cselekedeteikre, ezzel megváltoztatva az élethez való hozzáállásukat.

hitted_volna_olvasoproba-5

Az év eddigi nagy sikert akaratott bemutatói úgy, mint a Minden ötödik órában, a Római vakáció, A szív hídjai és a Hippolyt folyamatosan repertoáron vannak.

Ősszel, október 3-án Richard Baer darabját mutatja be, amelyben két középkorú ember baráti-érzelmi kapcsolatát idézi meg és jeleníti meg a szinpadon Verebes István rendező.

A színlap szerint Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik New Yorkból és új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát, Herman.

hitted_volna_olvasoproba-12

A felhőtlen szórakozásra Hernádi Judit és Kern András a biztosíték. Az olvasópróbán már olyan világot teremtettek, amelybe bárki képes beleélni magát és úgy együtt lélegezni a szereplőkkel, mintha csak ő is egy lenne a barátok közül, akik jól ismerik a két karaktert.

A darab egyelőre október 3-5 között látható a Belvárosi Színházban.