A nagy négyes a legjobb előadás, Molnár Piroska a legjobb női főszereplő
2013. 10. 01.

A nagy négyes a legjobb előadás, Molnár Piroska a legjobb női főszereplő

Két díjjal is jutalmazta a salgótarjáni közönség az Orlai Produkció előadását. A legjobb női főszereplőnek Molnár Piroskát választották, a legjobb előadásnak járó Vastaps-díjat pedig A nagy négyes kapta.

A közönség véleményét, elismerését tükröző, 2008-ban alapított díj nem véletlenül kapta a Vastaps nevet, hiszen a salgótarjáni közönségről köztudott: szereti a jó színházat és alkalmasint nem fukarkodik a tetszésnyilvánítással sem.

a_nagy_negyes-13

A 2012/2013-as évadról a bérletsorozat zárásakor szavazhattak a nézők, az ünnepélyes keretek közti eredményhirdetésre pedig 2013. szeptember 30-án került sor Salgótarjánban .

Az Orlai Produkció 2009. évben a Hat hét hat tánc előadással ( lejobb előadás) és Kulka János ( legjobb férfi főszereplő) az ebben az előadásban nyújtott alakításával elnyerte már a Vastaps-díjat.

A salgótarjáni közönség Vastaps-díjjal jutalmazta Kern Andrást A kellékes című előadásban nyújtott alakításáért 2011. évben. A közönség véleményét és elismerését tükröző díjat 2008-ban alapították, és a salgótarjáni Színházi Évadnyitó Gálán adják át.

002