Századszor is A nagy négyes a Belvárosi Színházban
2013. 12. 27.

Századszor is A nagy négyes a Belvárosi Színházban

2013. december 27-én 100. alkalommal kerül a Belvárosi Színház színpadára Ronald Harwood műve A nagy négyes. A darab impozáns szereposztással, Molnár Piroskával, Vári Évával, Benedek Miklóssal, és Szacsvay Lászlóval immáron harmadik évad óta töretlen érdeklődésnek és sikernek örvend. Az előadást és Molnár Piroskát idén ősszel Vastaps-díjjal is jutalmazták.

a_nagy_negyes-17

“Az Orlai Produkciós Iroda „A NAGY NÉGYES” című előadása sok humorral átszőtt, kacagtató csemegeként kínálja magát. A színpadon valóban legendás négyes áll: Molnár Piroska, Vári Éva, Benedek Miklós és Szacsvay László alakítják az egykor ünnepelt operasztárokat. Megszokott hétköznapjaikat visszavonultan élik egy művészotthonban, ahová váratlanul beköltözik Jean (Vári Éva), s ezzel felborul az addig megszokott unalmas napirend. A fájdalmasan titkolt érzések és fojtogató kétségek robbanásszerűen törnek utat maguknak, s egy Verdi-gála kapcsán újra remény költözik a szívekbe. A lehet-e újra kezdeni dilemma befészkeli magát a falak közé, magában hordozva az örökifjúság ígéretét…” – írt a színházkolonia.hu

Az Orlai Produkció idén novemberben egy másik kiváló darabjának is ünnepelte jubileumát, hiszen a Hat hét, hat tánc Vári Évával és Kulka Jánossal elértre a 250. alkalmát.