Ruben Östlund–Tim Price

Lavina

Bemutató: 2024. 02. 25.
1 óra 35 perc (egy részben)

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot. Elvégre hogyan lehet arról beszélni, ha egy családfő a veszélyből első ösztönében nem a gyerekeit, hanem a telefonját menti ki? Ruben Östlund fekete komédiájának friss színpadi adaptációja üdítő humorral és empátiával beszél az emberi kapcsolatok rejtelmeiről.

 

Az előadás a Katona József Színház és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

A színdarab Magyarországon a Nordiska ApS és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti megállapodás révén kerül színre.

 

Fotó: olvasópróba és előadás: Éder Vera, próba: Vainel Gergely Gyula

Fotók / videók

Sajtó

18 február 2024

A Lavináról röviden: Tóth Zsófia

A Katona József Színházzal együttműködésben készülő Lavina február 25-i bemutatójához közeledve jöjjenek a miniinterjúk! Mai alanyunk: Tóth Zsófia.
Tovább
19 február 2024

A Lavináról röviden: Rohonyi Barnabás

A Katona József Színházzal együttműködésben készülő Lavina február 25-i bemutatójához közeledve jöjjenek a miniinterjúk! Mai alanyunk: Rohonyi Barnabás.
Tovább
22 február 2024

A Lavináról röviden: Száraz Dénes

A Katona József Színházzal együttműködésben készülő Lavina február 25-i bemutatójához közeledve jöjjenek a miniinterjúk! Mai alanyunk: Száraz Dénes.
Tovább
17 február 2024

A Lavináról röviden: Mészáros Béla

A Katona József Színházzal együttműködésben készülő Lavina február 25-i bemutatójához közeledve jöjjenek a miniinterjúk! Mai alanyunk: Mészáros Béla
Tovább