Neil Simon

Mezítláb a parkban

Bemutató: 2023. 01. 07.
2 óra 10 perc (egy szünettel)

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Neil Simon, a komédia mestere ezzel a darabjával robbant be a köztudatba, és vált hamarosan a vígjátékok királyává.

A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli

Mrs Banks alakításáért Kerekes Éva 2023-ban elnyerte a VIDOR Fesztivál Smeraldina-díját.

Fotók / videók

Sajtó

03 január 2023

Kocsis Gergely: „Nincs szerepirigységem”

A Mezítláb a parkban január 7-i bemutatója előtt következzen néhány miniinterjú az alkotókkal! Az első a sorban a rendező, Kocsis Gergely, aki olyan előadásokat készített nálunk, mint a Balkon kilátással vagy a Becéző szavak.
Tovább
04 január 2023

Epres Attila: „Nagy élmény a közös munka”

A Mezítláb a parkban január 7-i bemutatója előtt következzen néhány miniinterjú az alkotókkal! Mai interjúalanyunk Epres Attila, aki a furcsa felső szomszédot, Victor Velascót alakítja.
Tovább
05 január 2023

Kerekes Éva: „Mindig lehet találni közös pontot”

A Mezítláb a parkban január 7-i bemutatója előtt következzen néhány miniinterjú az alkotókkal! Mai interjúalanyunk Kerekes Éva, aki Mrs Banks szerepében látható.
Tovább
05 január 2023

László Lili: „Próbálok tanulni Corie-tól!”

A Mezítláb a parkban január 7-i bemutatója előtt következzen néhány miniinterjú az alkotókkal! Mai interjúalanyunk László Lili, aki Corie szerepében látható.
Tovább