2021. márciusi online előadásaink
2021. 02. 16.

2021. márciusi online előadásaink

Sikerelőadásainkat márciusban is megnézhetik a SzínházTV-n!

Online közvetítéseinkre bérleteiket és páros jegyeiket is felhasználhatják. Részletes információ: https://orlaiprodukcio.hu/news.php?id=4625

2021. március 6. 19.00 MEGYEK UTÁNAD

Hogyan is lehetne jobban elmesélni egy ember életét, mint a szerelmei történetén keresztül? Erre, és saját boldog-boldogtalan pillanatainkra, éveinkre gondolunk, miközben Daru történetével ismerkedünk.

Grecsó Krisztián 2014-es nagy sikerű regényének főhőse leltárt készít. Miközben fölidézi korábbi kapcsolatait, önmaga régi verzióit, önvizsgálatot tart, megrajzolja saját önarcképét. Grecsó nem azt írja meg, ami Daruval történt, hanem azt, ahogy Daru visszaemlékszik arra, ami és ahogyan történt. Az emlékezés pedig nem csak keserédes nosztalgiázás, hanem a homályos múlt és vágyott jövő bizonytalan kimenetelű küzdelme. Daru kapcsolatai nevelődési, átalakulási szituációkat idéznek elő, miközben feltárul lelkivilága, belső konfliktusai. Amikor pedig kész a leltár, lehet továbblépni. Vagy mégsem? Sokszor igaz a mondat: „Az akartam lenni, ami csak akkor vagyok, amikor majd az akarok lenni, ami akkor voltam.”

Grecsó Krisztián regényét Bíró Bence adaptálta színpadra. Az előadás rendezője Dékény Barnabás, és akik játszsák: Mészáros Béla, Kurta Niké és Baki Dániel.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/megyek_utanad_2


2021. március 7. 19.00 PÁRTERÁPIA

Évek óta nagy sikerrel játsszuk Daniel Glattauer előző művét, a Gyógyír északi szélre már több mint százszor tárta a nézők elé két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét. Most tovább lép a szerző, a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Az előadást Balla Eszter, Debreczeny Csaba és Mészáros Máté játsszák, a rendező Znamenák István.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/parterapia_3


2021. március 20. 19.00 BOCS, FÉLREMENT!

Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva. Stephanie boldogan éli a hű feleségek életét: gondoskodik a háztartásról - aztán egy napon kap saját számítógépet. Be is csap a mennykő. Érkezik egy furcsa üzenet a férjétől, talán nem is neki szánta? Csatlakozik Peg, a legjobb barátnő, hogy bosszút álljon az aljas férfinemen, és George, a legjobb barát, hogy mentse a menthetőt. De ki az a Wanda? Itt valami visszavonhatatlanul félrement.

A nagy sikerű off-Broadway komédia valós történet, valós e-mailekből írták a szerzők. Sokan játszhattuk már valamelyik szerepét.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/bocs_felrement_2


2021. március 23. 19.00 SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Az előadás rendezője Dömötör András, a színpadon és a képernyőkön Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Ötvös András és Schruff Milán látható.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/second_life_avagy_keteletem_c

Az előadások a színházakban megszokott módon, 19 órakor kezdődnek és másnap 23 óráig nézhetők meg.

Az Orlai Produkciós Iroda legnépszerűbb előadásai 6 kamerával, 4K, Ultra HD minőségben, online közvetítjük. Online közvetítéseinkre bérleteiket és páros jegyeiket is felhasználhatják. Részletes információ: https://orlaiprodukcio.hu/news.php?id=4625