Állj bele! Valódi és virtuális kapcsolataink - Játszótárs: Kovács Patrícia
2021. 03. 30.

Állj bele! Valódi és virtuális kapcsolataink - Játszótárs: Kovács Patrícia

Találkozás, együttlét, közös gondolkodás, inspiráló történetek, kreatív feladatok – ez az Állj bele!, az Orlai Produkciós Iroda közösségi játéka, amely az online térben is várja az új élményekre nyitott, játékos kedvű nézőket.

Állj bele! közösségi játékunk évadzáróján, április 16-án 19 órától a kapcsolatainkkal foglalkozunk, a résztvevők játszótársa pedig Kovács Patrícia lesz. Jegyvásárlás: https://juranyi.jegy.hu/program/allj-bele-valodi-es-virtualis-kapcsolataink-jatszotars-kovacs-patricia-121760/712631

Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, régi és új, valódi és virtuális kapcsolatok – olyan témák, amelyek kortól, családi állapottól, élet- és vírushelyzettől függetlenül bárkit foglalkoztatnak.

Vajon könnyebben alakítunk ki kapcsolatokat online, mint személyesen? Mi a fontosabb a másikban: a hozzánk hasonló vagy a tőlünk eltérő tulajdonságai? A vírushelyzetben az email, a Facebook, a Skype, a Zoom szorosabbá tette kapcsolatainkat? Az online kapcsolattartás hosszabb távon is működtethető? A mai korban könnyebb a társkeresés, mint a randiappok nélküli világban volt? Lehet-e több Nagy Ő az életünkben?

A kérdésekre nincsen egyetlen helyes válasz, hiszen mindenki a saját megélt vagy másoktól szerzett tapasztalataiból indul ki.

Az Állj bele! játékvezetői, Csikász Ágnes és Nagy Zsombor drámainstruktorok vezetésével izgalmas, sokakat érdeklő kérdéseket boncolgatunk, köztük társadalmi, szociális, sőt akár tabutémákat is. A kétórás alkalmakon megosztjuk egymással gondolatainkat, különböző véleményeket és nézőpontokat vizsgálunk meg. A játékos estékhez minden alkalommal csatlakozik hozzánk az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy-egy tagja is.

A játékban maximum 20 fő vehet részt.

Az Állj bele! játékot a Zoom platformon valósítjuk meg. A részvételhez fontos a stabil internetkapcsolat, a kamera és a mikrofon, ajánlott a fülhallgató vagy a headset. A játékba mindenki a saját eszközéről (ajánlott a laptop vagy az asztali gép) jelentkezik be. Egy eszközről csak egy fő vehet részt a játékban. Előzetesen célszerű letölteni az ingyenes Zoom alkalmazást (letölthető innen: https://zoom.us/).

Az esemény előtt 24 órával küldjük el a jegyvásárlásnál megadott emailcímre az előzetes tájékoztatót és a belépéshez szükséges linket. A programot pontosan kezdjük, a későket a játék jellege miatt nem tudjuk beengedni az online térbe.