Csákányi Eszter zenés estje a Spinoza Színházban
2014. 04. 14.

Csákányi Eszter zenés estje a Spinoza Színházban

Április 30-án az Orlai Produkciós Iroda bemutatja Csákányi Eszter Akit az istenek szeretnek című zenés estjét a Spinoza Színházban. Az est központi témái a hölgyek, akiket dalokon keresztül kíván öniróniával és humorra bemutatni Csákányi Eszter.

Az Orlai Produkciós Iroda nem először nyúl a koncertelőadás formájához. Vári Éva Edith Piaf zenés estje, vagy Kulka János Ez a hely! előadása több éve műsoron a Belvárosi Színházban. Idén március 31-én mutatták be a Micsoda útjaink című Cseh Tamás-estet, szintén a Belvárosi Színházban.

Csákányi Eszter zenés estje a Spinoza Színházban kerül színpadra, ahol ősz óta fut Vári Éva Rose című előadása. Akit az istenek szeretnek előadás témája örök: nők – végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt és akik mégis mindig életben maradnak. Ahogy Csákányi Eszter fogalmaz: “Magamról és a női lélek megannyi arcáról mesélek ebben az estben”.

A produkciót a budapesti bemutatót megelőzően láthatja a közönség Szegeden is, a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában április 22-én.

Az előadás a bemutató után májusban további egy alkalommal látható a Spinozában: május 12-én, hétfőn este 7 órai kezdettel.