Teljes áprilisi online műsorunk
2021. 03. 22.

Teljes áprilisi online műsorunk

A Valódi hamisítvány online bemutatója és több sikerelőadás ismételt közvetítése szerepel az áprilisi programban. Tartsanak velünk!

A Valódi hamisítvány április 1-jén látható - és ez nem áprilisi tréfa. Hernádi Judit és Kern András fergeteges párosa a képernyőkön keresztül is megnevetteti Önöket.

A történet szereplői Maude, a különc, szabadszájú és harsány munkanélküli pincérnő, aki egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, és Lionel, a kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi, aki egy művészeti alapítványnál dolgozik New Yorkban. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, ha Maude-nak nincs egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni. A vígjáték frenetikus fordulatokban gazdag, a színészek sziporkáznak, minden adott tehát ahhoz, hogy egy igazán remek estét töltsenek a virtuális színházteremben.

Vásárolják meg jegyüket ide kattintva!

Ne feledjék, bérleteiket és páros jegyeiket online közvetítéseinkre is átválthatják!

Amennyiben még nem tették meg, regisztráljanak a SzínházTV.com oldalon. A regisztráció itt lehetséges. Ebbe a fiókba érkezik meg az online közvetítésre szóló jegy.

Írják meg az orlai@orlaiprodukcio.hu címre a kiválasztott előadás vetítése előtt legalább 24 órával nevüket, e-mailcímüket, a fel nem használt bérletek, jegyek vonalkódját és az online megtekintésre kiválasztott előadás címét. Minden bérlet külön számít, ezért arra kérjük azokat, akik egy háztartásban élnek és két bérlettel rendelkeznek, mindkét bérlet vonalkódját küldjék el nekünk. Fontos, hogy a nekünk elküldött e-mailcím egyezzen meg a SzínházTV.com-on használt regisztrációs e-mailcímmel.

Köszönjük, hogy ennyien választják online közvetítéseinket. Áprilisban tíz előadásunkat láthatják a SzínházTV-n. Széles a kínálat: monodrámák, bohózat, a kortárs magyar irodalom sikerszerzőinek művei, prózai és zenés produkció egyaránt szerepel a műsorban.

Április 1. Valódi hamisítvány
Április 3. Határátlépések
Április 8. Párterápia
Április 9. Egy őrült naplója
Április 10. Varsói melódia
Április 11. HERNÁDI pont
Április 13. Egyasszony
Április 16. Hogy szeret a másik
Április 20. A csemegepultos naplója
Április 23. Hurok

A közvetítések 19 órakor kezdődnek és másnap 23 óráig érhetők el.

Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk. Addig is várjuk Önöket szeretettel a képernyők elé!