A Love Letters visszatér a Belvárosi Színházba
2022. 10. 03.

A Love Letters visszatér a Belvárosi Színházba

Két legendás színész és egy legendás előadás – nem túlzás a jelző az Orlai Produkciós Iroda következő, régi-új bemutatója, a Hernádi Judit és Gálffi László játszotta Love Letters (Szerelmes levelek) kapcsán. A Belvárosi Színházba október 8-án visszatérő történet nem nélkülözi a romantikát és a humort, érzelmesebb nézőink pedig egy-két könnycseppet is elmorzsolnak, ha megismerik Andy és Melissa négy évtizedet átívelő különös kapcsolatát.

Andy tízévesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem?

A Love Letters című kétszemélyes színdarab, A.R. Gurney romantikus levelezése az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Az előadás Mácsai Pál egyik első rendezése volt, a különleges forma a több, mint harminc évvel ezelőtti bemutatón egyedinek számított. Hernádi Judit és Gálffi László játékával azóta nyűgözi le a nézőket, a levelezésben kibomló élettörténetek, a beteljesületlen szerelem azóta nem hagyja érinetlenül a nézők lelkét, legyenek azok hölgyek vagy urak.

Október 8-án visszatér a Love Letters (Szerelmes levelek) a Belvárosi Színházba, ahol a már teltházas premier után folyamatosan műsoron lesz, legközelebb november 19-én láthatják a nézők.

Jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.