Bérlet ajándékkuponnal csak június 30-ig!
2023. 06. 28.

Bérlet ajándékkuponnal csak június 30-ig!

Már most megvásárolhatják az Orlai Produkci Belvárosi Színházban és a 6színben játszott előadásaira, három alkalomra érvényes szabadbérletet 2023/2024 évadra.

25 produkcióból választhatnak, amelyek között az évek óta játszott sikerek, az új kedvencek és a következő évad bemutatói egyaránt megtalálhatók.

Rendkívül kedvező árú, három szabadon választott előadásra érvényes bérletünk három árkategóriában már kapható!

AKCIÓ a bérletre 2023. június 30-ig

Minden nézőnk, aki 2023. június 30-ig bérletet vásárol, bérletenként 1 db 50%-os kedvezményes kupont kap. (Ez egy további előadás 50%-os áron történő megtekintést teszi lehetővé a következő évadban).

A bérletek kezelési költség nélkül megvásárolhatók ide kattintva honlapunkon vagy a Belvárosi Színház (1075 Bp., Dohány u. 1/a, tel.: 06-1-266-7130, nyitva: hétfőtől péntekig 13–19 óráig) jegypénztárában.

Ha a bérletet online vásárolja, a kupont is automatikusan megkapja.

Az új évadban is olyan történetekkel várjuk Önöket, amelyek megnevettetnek, derűvel segítenek a mindennapok nehézségein.

2023/2024-es évad első felében két hatalmas sikerű skandináv film színpadi változatát mutatjuk be a Belvárosi Színházban. A Még egy kört mindenkinek szereplői Király Attila, Schruff Milán, Epres Attila és Debreczeny Csaba. A Lavina pedig a Katona József Színházzal együttműködésben készül.

Tasnádi István vadonatúj darabbal jelentkezik, amelyben Péterfy Borit és Rohonyi Barnabást láthatják. Ezt az előadást a 6színben játsszuk.

Rendkívül kedvező árú, három szabadon választott előadásra érvényes bérletünk három árkategóriában már kapható!

A bérletben szereplő előadásokról, az árakról, valamint a beváltás módjáról honlapunkon találnak részletes tájékoztatást.

A bérlet előnyei:

  • sokszínű kínálat: nézőink 25 előadásközül választhatnak
  • kedvező ár: az alkalmi jegyvásárláshoz képest akár 40%-kal olcsóbbannézhetik meg előadásainkat
  • szabad választás: a bérlet az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott minden előadására érvényes
  • a bérlet a teljes évadra érvényes(kivétel: 2023. december 24–31. között játszott előadások)
  • a bérlet egész évben megvásárolható
  • újdonság, hogy kényelmi szolgáltatásként a következő évadtól online is beválthatják bérletüket jegyekre. A beváltás módjáról honlapunkon tájékozódhatnak.

A bérletet megvásárolhatják online honlapunkon, személyesen pedig jegyirodánkban (1075 Bp., Dohány u. 1/a, tel.: 06-1-266-7130, nyitva: hétfő-péntek 13–19 óráig).

Kérdéseikre természetesen továbbra is örömmel válaszolunk az orlai@orlaiprodukcio.hu címen.

Ne feledjék: a bérlet a szabad választás lehetőségét nyújtja, és ha június 30-ig megvásárolja, 3 +1 alkalomra kínál feledhetetlen élményt!

Váltsák meg első bérletüket, vagy váltsák újra bérletüket – mi egyaránt nagy szeretettel várjuk Önöket!