Elindult a Kalamazoo próbafolyamata
2023. 03. 01.

Elindult a Kalamazoo próbafolyamata

Március már a tavasz hónapja, érezhetően hosszabbodnak a nappalok, és ez – legyen bármilyen nehéz is a helyzet, amelyben élünk – akaratlanul is derűsebbé tesz bennünket. Tavaszi kínálatunkban az önfeledt nevetés mellől, ahogy azt megszokhatták, az elgondolkodtató tartalom sem maradhat el, hiszen előadásainkkal az igényes, minőségi szórakoztatást tűztük ki célul.

Ennek jegyében készül a Kalamazoo, amelyről a rendező, Sebestyén Aba úgy fogalmazott az olvasópróbán: ez a soha nem múló életigenlés darabja. Hősei, Peg és Irving azt mutatják meg, hogy bár az idő múlik, de a kor csak egy szám, lélekben örök csitrik és kamaszfiúk maradunk.

Az egyszerre nevettető és szívet-lelket melengető történet rendezője, Sebestyén Aba először dolgozik az Orlai Produkcióval. A magyarországi nézők is ismerhetik a marosvásárhelyi színész-rendezőt. Magyarországi és romániai színházi díjakkal ismerték el színészként és rendezőként is. A Kalamazoo-ban együtt dolgozik állandó alkotótársával, a szintén sokszorosan elismert Cári Tibor zeneszerzővel és Sós Beáta látványtervezővel.

A történet főszereplői, Hernádi Judit és Kern András az olvasópróbát követően csak ennyit mondtak: „Nekünk ez tetszett!”.

Higgyenek nekik! Április 16-án lesz a bemutató, láthatják április 17-én és 24-én a Belvárosi Színházban, 29-én pedig Vácon, a Dunakanyar Színházban. Ha szeretnének bepillantani a kulisszák mögé, kövessék honlapunkat, Facebook- és Instagram-oldalunkat, illetve a Revizor kritikai portált!

Jegyvásárlás a Kalamazoo budapesti előadásaira itt lehetséges.