Elkezdődtek a Tok-tok... próbái
2022. 09. 18.

Elkezdődtek a Tok-tok... próbái

Novemberben érkezik a Belvárosi Színházba egy falrengető vígjáték, a Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka?.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Vegyünk egy csapatnyi ismeretlen embert, tegyük őket egy szobába – esetünkben egy világhírű pszichiáter előszobájába –, és csukjuk rájuk az ajtót. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mindegyiküknek megvan a maga szórakoztató heppje…

Hőseink makacsul ragaszkodnak mentőöveikhez, melyekkel felszínen tudnak maradni a mindennapokban, és amíg várakoznak, egyik mentőöv kerül elő a másik után. Valódi akrobatika, amivel egymás mentőöveit bravúrosan kerülgetve és elkapkodva megpróbálnak igazi csapattá válni. A tét nem kicsi: megtalálják-e a játékszabályt, amellyel együtt és külön-külön is győzhetnek?

A fergeteges komédiában Pataki Ferenc, Schruff Milán, Ullmann Mónika, László Lili, Járó Zsuzsa, Rohonyi Barnabás és Cseh Judit látható. Paczolay Béla rendezi az előadást, aki a Bocs, félrement!-tel bizonyította, micsoda mestere a műfajnak.

Ha szeretnének két gondtalan órát, amikor kiszabadulhatnak a mindennapokból és önfeledten kacaghatnak a fura figurákon, akiknek mind megvan a maga tikkje… pontosabban tok-tokja, itt a helyük!

A Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka? feltölt jókedvvel és energiával. A bemutató november 5-én lesz, az előadást megnézhetik november 6-án és 25-én is.

Jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.