Elmarad a Hárman a padon október 30-án
2023. 10. 28.

Elmarad a Hárman a padon október 30-án

Sajnálattal értesítjük nézőinket, hogy a Hárman a padon október 30-i előadása betegség miatt elmarad. Az előadást 2023. december 7-én pótoljuk, a jegyek automatikusan érvényesek, tehát nézőink az eredeti jegyekkel tekinthetik meg a produkciót decemberben.

Amennyiben a pótidőpont nem felel meg, az előadásra szóló jegyeket visszaválthatják vagy más előadásra szóló jegyekre cserélhetik.

A visszaváltás és a csere határideje egyaránt 2023. november 7. 

Nézőinknek a következő lehetőségei vannak.

Vásárolt jegyek esetén

1. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.

December végéig meghirdetett műsorunk itt található: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2023. november 7-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége) valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet, jegyárkülönbözet rendezésével.

2. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására. 

Ebben az esetben 2023. november 7-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége). Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthanak.

3. Visszaváltják a jegyet.

Aki úgy dönt, hogy visszaváltja a jegyét, azt legkésőbb 2023. november 7-ig jelezze. A visszaváltást az alábbi linken tudják intézni az online jegyvásárlók:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Személyes jegyvásárlás esetén a vásárlás helyén tudja a jegyet visszaváltani.

Bérletes jegyek esetén

1. Átcserélik a jegyet az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.

December végéig meghirdetett műsorunk itt található: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2023. november 7-ig küldjeék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége), valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet.

2. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.

Ebben az esetben 2023. november 7-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége). Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthatnak.

Köszönjük megértésüket.