Elmarad a Kaktuszvirág november 11-i előadása
2021. 11. 09.

Elmarad a Kaktuszvirág november 11-i előadása

A Kaktuszvirág november 11-i előadása betegség miatt elmarad. A jegyek a produkció november 20-i, december 7-i vagy 28-i előadására átcserélhetők.

Kérjük, küldje el az előadásra szóló mindegyik jegyét befotózva az orlai@orlaiprodukcio.hu emailcímre (a vonalkód legyen a fotón jól látható!), és írja meg, melyik előadásra cseréljük be a jegyét. Ebben az esetben a cserét lebonyolítjuk, és emailben megküldjük Önnek a kategóriának megfelelő cserejegyeket.

Amennyiben egyik időpont sem felel meg Önnek, legkésőbb 2021. november 17-ig jelezze az orlai@orlaiprodukcio.hu emailcímen.

Vásárolt jegyek esetén Önnek 3 lehetősége van.

1. Átcseréli a jegyeket az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben játszott előadására.

Kérjük, adja meg, melyik előadásra (cím, dátum) szeretné átcserélni. Küldje el a jegyek fotóját, és intézzük a jegycserét.

2. Jegyeit a kaktuszvirág egy később meghirdetésre kerülő előadására használja fel.

Ebben az esetben kérjük, tartsa meg jegyét, mert azt utalványként a produkció bármelyik, 2022. március 31-ig meghirdetésre kerülő előadására fel tudja használni.

3. Ha úgy dönt, hogy visszaváltja a jegyét, azt legkésőbb 2021. november 17-ig jelezze, és a visszaváltásról gondoskodunk.

Bérletes jegyek esetén Önnek 2 lehetősége van.

1. Átcseréli a jegyeket az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben játszott előadására.

Kérjük, adja meg, melyik előadásra (cím, dátum) szeretné átcserélni. Küldje el a jegyek fotóját és intézzük a jegycserét.

2. Jegyeit a Kaktuszvirág később meghirdetésre kerülő előadására használja fel.

Ebben az esetben kérjük, tartsa meg jegyét, mert azt utalványként a produkció bármelyik, 2022. március 31-ig meghirdetésre kerülő előadására fel tudja használni.

Az okozott kellemetlenséget nagyon sajnáljuk, de a jelen helyzetben ki vagyunk szolgáltatva a járvány alakulásának.

Megértését köszönjük.

Mikulás-napi akció

 

Aktuális