Elmarad a Skorpió január 15-én
2024. 01. 15.

Elmarad a Skorpió január 15-én

Sajnálattal értesítjük nézőinket, hogy a Skorpió január 15-i előadása betegség miatt elmarad. Az előadást március 14-én 19 órai kezdetettel pótoljuk, a jegyek automatikusan érvényesek, tehát nézőink az eredeti jegyekkel tekinthetik meg a produkciót márciusban.

Amennyiben a pótidőpont nem felel meg, az előadásra szóló jegyeket visszaválthatják vagy más előadásra szóló jegyekre cserélhetik.

A visszaváltás és a csere határideje egyaránt 2024. január 26. 

Nézőinknek a következő lehetőségei vannak.

Vásárolt jegyek esetén

  1. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.

Február végéig meghirdetett műsorunk itt található: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2024. január 26-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10-jegyű vonalkódját (PROGR a vége) valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet, jegyárkülönbözet rendezésével.

  1. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben 2024. január 16. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására. 

Ebben az esetben 2024. január 26-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10-jegyű vonalkódját (PROGR a vége). Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet 2024. január 16. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthatnak.

  1. Visszaváltják a jegyet.

Aki úgy dönt, hogy visszaváltja a jegyét, azt legkésőbb 2024. január 26-ig jelezze. A visszaváltást az alábbi linken tudják intézni az online jegyvásárlók:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Személyes jegyvásárlás esetén a vásárlás helyén tudja a jegyet visszaváltani.

Bérletes jegyek esetén

  1. Átcserélik a jegyet az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.

Február végéig meghirdetett műsorunk itt található: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2024. január 26-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10-jegyű vonalkódját (PROGR a vége), valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet.

  1. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 16. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.

Ebben az esetben 2024. január 26-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10-jegyű vonalkódját (PROGR a vége). Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 16. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthatnak.

Köszönjük megértésüket.