Elmaradnak a Hárman a padon februári előadásai
2024. 01. 09.

Elmaradnak a Hárman a padon februári előadásai

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Hárman a padon 2024. február 5-én 19 órára és február 13-án 19 órára a 6színbe meghirdetett előadásai elmaradnak.

Vásárolt jegyek esetén

A visszaváltás 2024. február 29-ig lehetséges.

A visszaváltást az alábbi linken tudják intézni az online jegyvásárlók:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Személyes jegyvásárlás esetén a vásárlás helyén tudja a jegyet visszaváltani.

Bérletes jegyek esetén

1. Átcserélik a jegyet az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.

Február végéig meghirdetett műsorunk itt található: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2024. február 29-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége), valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet.

2. Átcserélik az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.

Ebben az esetben 2024. január 31-ig küldjék el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet vagy másolatát, vagy minden egyes jegy 10 jegyű vonalkódját (PROGR a vége). Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet a Belvárosi Színházban és a 6színben 2024. január 1. és 2024. június 30. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthatnak.

Azok a nézőink, akiknek a jegyei eredetileg valamelyik januári előadásra szóltak és azokat cseréltük át februárra, kizárólag személyesen a Belvárosi Színházban tudják a jegyeket visszaváltani. Ha más előadásunkra szeretnék átcserélni a jegyeket, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az orlai@orlaiprodukcio.hu címen e-mailben.

Megértésüket köszönjük.