Ismét műsoron a Szemünk fénye
2021. 11. 11.

Ismét műsoron a Szemünk fénye

Visszatér a Szemünk fénye. A közkedvelt előadást hosszú idő után, november 15-én láthatják ismét a Belvárosi Színházban.

Családtagjainkat nem válogathatjuk meg. Tetszik, nem tetszik, őket dobta a sors vagy a gondviselés. Ha rendetlenek? Ha nem szólnak hozzánk? Ha folyamatosan beszélnek? Ha buta libát ültetnek az asztalhoz? Ha állandóan dirigálnak? Akkor is ők a családunk. Ezért olyan vicces és kimerítő sokaknál minden családi ünnep. Éljük az életünket, ők is a magukét, aztán hirtelen együtt ülünk a leves fölött, és ott kellene folytatnunk, ahol legutóbb abbahagytuk.

A Schwartz család a szülői házban próbál hű maradni a szülők emlékéhez – vagy épp túl lenni rajta. A görcsösen hagyománytisztelő nővér és három öccse, a pénzügyi zseni, az autista asztronómus és a laza filmes, felséggel-barátnővel kiegészülve, röhejesen szórakoztató bolondokházát alkot. Mert kinek vaj van a fején, kinek csontváz a szekrényében... De hogy senki sem normális, az garantált.

Deborah Zoe Laufer darabját Szabó Máté rendezte. Az előadásban Péter Katát, László Lilit, Szamosi Zsófiát, Nagy Dániel Viktort, Dékány Barnabást és Pataki Ferencet láthatják. Jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.