Közkívánatra online: Hitted volna? és Hárman a padon
2021. 12. 25.

Közkívánatra online: Hitted volna? és Hárman a padon

Nézőink kérésére a SzínházTV-n december 29-én ismét látható a Hárman a padon, december 30-ra pedig egy igazi közönségkedvenc előadás, a Hitted volna? premierjét időzítettük.

Csodálatos előadás. Elképesztően szép volt. Nagyon jól működött a kémia közöttük. Öröm volt nézni. Megható, vicces! Nagybetűs színház!

Ezeket a mondatokat írták nézőink a Hárman a padon bemutatója után. Azok sem maradnak le Benedek Miklós, Gálvölgyi János és Egri Márta szívmelengető játékáról, akik a jelenlegi helyzetben nem akarnak vagy nem tudnak színházba jönni! Online december 29. 19 órától december 30. 23 óráig bármikor megnézhetik az előadást a SzínházTV-n. Különleges élményben lesz részük, hiszen a felvétel kifejezetten a képernyőre készült.

2021 utolsó és 2021 első óráiban virtuális színháztermünkben is felgördül a függöny, ráadásul egy online premierrel! Hernádi Judit és Kern András semmihez nem fogható párosát a közönség először a Hitted volna? előadásunkban láthatta. A produkciót közkívánatra rögzítettük és ezúttal három napig érhetik el! A két művész játékát és a fordulatos történetet Ön december 30. 19 órától január 1. 23 óráig élvezheti a SzínházTV-n otthona kényelmében.