Különleges nyári bemutató Molnár Piroska főszereplésével: Jaj, nagyi!
2022. 05. 25.

Különleges nyári bemutató Molnár Piroska főszereplésével: Jaj, nagyi!

Közeleg a kőszínházi évad vége, készülünk a szabadtéri szezonra. Ahogy már megszokhatták, minden nyárra tartogatunk egy különleges csemegét.

Idén nyáron Molnár Piroska főszereplésével tűzünk műsorra egy csodálatos történetet. A Jaj, nagyi! premierje augusztus 10-én lesz Budapest egyik leghangulatosabb szabadtéri színpadán, a Benczúr kertben.

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak.

„Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Molnár Piroska mellett két átütő tehetségű fiatal színészt, Rohonyi Barnabást és László Lilit láthatják az előadásban, amelynek rendezője Szabó Máté.

Augusztusban mindössze három alkalommal játsszuk a Jaj, nagyi!-t a Benczúr Kerti Estéken: augusztus 10-én, 11-én és 12-én.

Jegyeiket már most megvásárolhatják kezelési költség nélkül.

A Benczúr kert hangulata, a szívmeleg történet, a kiváló művészek garantálják, hogy Önöknek idén nyáron semmihez nem fogható élményben lesz részük.