Már elérhető a novemberi műsor!
2024. 09. 20.

Már elérhető a novemberi műsor!

Novemberben három állandó budapesti játszóhelyünkön 25 előadást láthatnak nézőink, és természetesen utazni is fogunk szerte az országban!

A Jurányiban műsoron lesz az Egyasszony és az Egy őrült naplója, valamint két új monodrámánk, a Mély levegő, amelyben Pálos Hanna, illetve a Halál Velencében, amelyben Kulka János látható. Mindkét friss produkciónkra óriási az érdeklődés, érdemes figyelni az időpontokat. Az új helyre került Redőny, továbbá a Megyek utánad, a Tapasztalt asszony, az Irodai patkányok, az Apád előtt ne vetkőzz is egy-egy alkalommal lesz műsoron. 

A 6színben egy új előadással gazdagodik a repertoár: a Botrányhősben Klem Viktor bújik Marlon Brando bőrébe. Játsszuk a Jaj, Nagyi!-t, a Second Life-ot, a Színikritikusok díjára jelölt Mikor hazudtam?-ot is.

A Belvárosi Színházban a legfrissebb sikerekkel, A legenda házával, a De kié lesz a kutyá?-val várjuk nézőinket. Még a Brooklyni mese bemutatója előtt állunk, de már nagy a nézői figyelem és gyorsan fogynak a jegyek a Woody Allen-világpremierre. Visszatér Udvaros Dorottyával A nulladik perc, lesz Lavina, Még egy kört mindenkinek, Skorpió, Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka?, Kalamazoo és Mezítláb a parkban. Az évek óta levehetetlen Párterápia és Bocs, félrement is látható novemberben.

Természetesen a vidéki előadások sem maradnak el. 17 városba visszük el a régi és új kedvenceket. Utazunk Ceglédre, Csömörre, Dunaszerdahelyre, Gödöllőre, Gyenesdiásra, Gyömrőre, Győrbe, Kecskemétre, Nagykanizsára, Nyíregyházára, Pápára, Pécsre, Szarvasra, Százhalombattára, Szentendrére, Tiszaújvárosba, Vácra. 

 

 

Teljes novemberi műsorunk itt böngészhető.


És már december 1-ji bemutatónkra, a Lila Akác Lokálra is elérhetők a jegyek!

Milyen volt a szerelem száz éve és milyen most? Milyen volt a (köz)élet a két világháború között és milyen most? Miben hittek, mitől féltek, mire vágytak ebben az országban akkor, és miben hiszünk, mitől félünk, mire vágyunk most? Döbbenetes egyezések és különbözőségek mentén elevenítjük fel Szép Ernő fanyar humorú szerelmi történetét egy képzeletbeli lokál színpadán. További információ az előadásról itt olvasható.