Már elérhető márciusi műsorunk
2023. 01. 26.

Már elérhető márciusi műsorunk

Már túl az évad felén, de még három izgalmasnak és különlegesnek ígérkező bemutatón innen!

Márciusi műsorunk már elérhető. Böngésszék végig a kínálatot, amelyben az összes sikerprodukciónk megtalálható!

Következő bemutatónk helyszíne a Jurányi Ház, ahol a nagyteremben minden produkciónkra számozott székek várják nézőinket.

Tasnádi István a Tapasztalt asszony írója és rendezője.

A darab egy száz évvel ezelőtti leánynevelő brosúra tanácsaiból kiindulva jut el a férfi-nő kapcsolat és a női szerepek mai kérdéseiig. Az előadásban Péterfy Borit, László Lilit, Pataki Ferencet és Schruff Milánt láthatják. A bemutató március 31-én lesz. Jegyeket már most lehet vásárolni ide kattintva.

Engedjék meg, hogy külön is felhívjuk figyelmüket három produkciónkra.

„A vastapssal jutalmazott előadás igazi kihívása, hogy olyan gyakran és olyan nagyon nevettet, hogy könnyen lemaradhatunk egy-egy poénról, mert még az előzőtől harsog a nézőtér.”

Bizony, ezt írta a kritika Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka?-ról. (Ha megnézik a repertoárunkat, láthatják, ez a leghosszabb című produkciónk!) Ha szeretnének egy remek estét magunknak, ne hagyják ki!

Alkotóközösségünk alapító tagja, Nagy Dániel Viktor külföldön folytatja életét és pályáját. Hiányozni fog különleges egyénisége, színpadi lénye, ezért is kerestük nagy gonddal azokat a művészeket, akik a szerepeit átvehetik.

A Válaszfalakban Dékány Barnabás, a Hogy szeret a másik-ban Kovács Lehel mutatkozott be a kollégák és a közönség szeretetétől övezve.

Mindketten új színekkel gazdagították az előadásokat, ezért érdemes azoknak is újranézni, akik már látták korábban. A Válaszfalak februári és márciusi időpontjait ide kattintva, a Hogy szeret a másik előadásnapjait ide kattintva találják.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk új imázsfilmünkre. Köszönjük! Na még nem látták, nézzék meg most!