Négy új előadás az őszi programban
2022. 07. 14.

Négy új előadás az őszi programban

Ősszel 4 újdonsággal készülünk nézőinknek a Belvárosi Színházban és a 6színben is.

Mindent megtettünk, hogy teljesítsük kérésüket – sikerült! Önöknek! Október 8-tól a Belvárosi Színház repertoárján egy csodálatos klasszikus, egy időtlen történet, a Love Letters (Szerelmes levelek) Hernádi Judittal és Gálffi Lászlóval.

Ide kattintva tudják kiválasztani kedvenc helyüket és megvásárolni a jegyet az október 8-i előadásra.

Jaj, Nagyi! három augusztusi alkalmára azonnal elfogytak a jegyek. Ne maradjanak le a 6szín-beli premierről! Október 16-án és 29-én láthatják Molnár Piroska és Rohonyi Barnabás főszereplésével ezt a szívmeleg, humorral teli történetet. Nagyszülőknek és unokáknak is kötelező!

Itt választhatják ki, októberben melyik napon szeretnék megnézni az előadást. Csapjanak le a már most a jegyekre!

Kern András sziporkázik A kellékesben. Ha még nem látták ezt a legendás előadást, amely a személyes színházi emlékek és a frenetikus Parti Nagy-os humor tökéletes elegyéből lett kikeverve, vagy újra megnéznék a Belvárosi Színház otthonos, intim terében, jöjjenek el október 19-én!

Már most szerezzék be a jegyeket! Ide kattintva akár most is megtehetik.

Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka? egy falrengető francia komédia csodabogarakkal és hihetetlen mániákkal. Ullmann Mónikát, Pataki Ferencet, Járó Zsuzsát, Schruff Milánt, László Lilit, Rohonyi Barnabást, Cseh Juditot láthatják a Belvárosi Színházban játszott vígjátékban. Az előadás rendezője Paczolay Béla, aki a Bocs, félrement! -tel bebizonyította, mestere a nevettetésnek, az Egyasszonnyal pedig kivételes érzékenységéről tett tanúbizonyságot.

November 5-én vagy 6-án néznék meg ezt a reményeink szerint nagy sikernek ígérkező előadást? Ha eldöntötték, kattintsanak ide!

Az infláció, a rezsi- és egyéb költségek emelése a jegyárakra is hatással van. Ősztől mi is áremelésre kényszerülünk. Törzsnézőinknek, a számunkra legfontosabbaknak augusztus 31-ig a jelenlegi árakon biztosítjuk az elővásárlási lehetőséget.