Tájékoztató a bérletek beváltásáról
2021. 11. 21.

Tájékoztató a bérletek beváltásáról

A 2020-ra érvényes, de még meg nem kezdett vagy csak részben felhasznált bérletek, illetve a bérlet alapján kiváltott, a pandémia alatt elmaradt előadásra szóló érvényes jegyek beváltási lehetősége hamarosan lejár!

Amennyiben rendelkezik 2020-ra érvényes, de még meg nem kezdett vagy csak részben felhasznált bérlettel, illetve a bérlet alapján kiváltott, a pandémia alatt elmaradt előadásra szóló érvényes jeggyel, lehetősége nyílik arra, hogy azt az Orlai Produkció a 6színben és a Belvárosi Színházban 2021. december 23-ig játszott előadásaira beváltsa.

Mindezt gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, emailen keresztül megteheti – anélkül, hogy el kellene jönnie a jegyirodába!

Kérjük, válassza ki a megtekinteni kívánt előadást az itt található műsorból. A Belvárosi Színházban és a 6színben 2021. december 23-ig megtartott előadásaink közül választhat. (Tehát más helyszínekre és későbbi dátumokra nem érvényes az átváltás.)

A fel nem használt vagy részben felhasznált bérletét vagy bérletes jegyét fotózza le, és a fotót a megnézni kívánt előadás címével, dátumával küldje el az orlai@orlaiprodukcio.hu emailcímre. Fontos, hogy a fotón minden adat jól látszódjon!

Az új színházjegyet emailben küldjük meg Önnek. A már kiváltott jegyeket értékarányosan tudjuk átcserélni.