Századszor: Jaj, Nagyi!
2024. 04. 15.

Századszor: Jaj, Nagyi!

Április 17-én láthatják nézőink 100. alkalommal a Jaj, Nagyi!-t.

2022. augusztus 10-én, szabad téren mutattuk be a Benczúr Kerti Esték keretében a Jaj, Nagyi!-t, és októberben költözött be az előadás a 6színbe.

A Jaj, Nagyi! bemutatója óta nagy siker a nagyik, a szülők és az unokák korosztályában. Szerte az országból kaptunk meghívást, elvittük ezt a szívmeleg történetet Vácra, Veszprémbe, Bajára, Nyíregyházára, Kiskunhalasra, Gyulára, Debrecenbe, Veresegyházra, Székesfehérvárra, Csömörre, Hajdúszoboszlóra, Hódmezővásárhelyre, Tiszaújvárosba, Kőszegre, Miskolcra, Hajdúhadházra, Szentesre, Szentendrére, Gyöngyösre, Marcaliba, Ceglédre, Százhalombattára, Aradra, Győrbe, Gödöllőre, Szegedre, Nagykanizsára, Pécsre, Pilisvörösvárra, és Budapesten is több helyen vendégeskedtünk vele.

 

Amy Herzog darabját Zöldi Gergely fordította, és Szabó Máté állította színpadra. A díszletet Ondraschek Péter, a jelmezeket Kiss Julcsi tervezte. Molnár Piroska, Rohonyi Barnabás és László Lili kivételes összhangban játszanak.

Nem véletlen, hogy egy nézőnk így ajánlotta a Jaj, Nagyi!-t:„Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.