Az OPI a Pittypang Gyermekotthon lakóiért!
2019. 04. 26.

Az OPI a Pittypang Gyermekotthon lakóiért!

Kedves Törzsnézőink, Barátaink, Partnereink!

FONTOS – KÉRJÜK TÁMOGATÁSUKAT –a PITYPANG GYERMEKOTTHON LAKÓINAK

Az új produkciók jegyei, és az őszi bérlet már kaphatók 

VADMÉZ

(a nyár komédiája Ötvös Andrással a főszerepben)

BECÉZŐ SZAVAK 

(a híres film színpadi adaptációja, Aurora szerepében Hernádi Judittal)

KEDVENCEK BÉRLET

(2 előadásos szabad bérlet őszre az Orlai Produkciós Iroda előadásaira) 

ÉS a lényeg 

Ha május 31-ig online vásárolnak jegyet ezekre az előadásokra, vagy bérletet vesznek, minden megvásárolt jegy vagy bérlet után 1000 forinttal egy szülők nélkül élő gyermekekről gondoskodó otthont támogatnak. A rendkívül nehéz sorsú kis lakók életének első balatoni nyaralását szeretnénk elősegíteni, ehhez kérjük az Önök támogatását. 

Most az Orlai Produkciós Iroda - a TAO megszűnésével - nagyon nehéz helyzetben van , de úgy érezzük elemi kötelességünk és feladatunk önhibájukon kívül  rendkívül szomorú sorsú (Pitypang gyermekotthonban élő 12 kamaszkorú fiatal) gyermek életének megkönnyítése. Célunk, hogy lehetővé tegyünk számukra olyan minőségi időtöltést, ami sokunk számára természetes, számukra azonban a mi segítségünk nélkül elérhetetlen. Hiszem és bízom benne, hogy Önök, törzsnézőink ugyanúgy fontosnak tartják, hogy segítsünk. Ha most vesznek jegyet vagy bérletet, ezen gyermekek álma megvalósul.

SZÁMÍTUNK ÖNÖKRE!

Vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet, vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon kis lakóinak nyaralását!

Bővebb információ az akcióban szereplő előadásokról:

VADMÉZ

Frenetikus komédia, a sármos hódító szerepében Ötvös András lép színpadra, partnerei lesznek többek között László Lili, Ullmann Mónika, Mészáros Máté és Nagy Dániel Viktor. 

Az akcióban részt vevő előadások: 

június 26. 

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/vadmez-98987/549429 

június 27. 

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/vadmez-98987/549433

BECÉZŐ SZAVAK

Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának Dan Gordonnak jóvoltából színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Aurorát Hernádi Judit játssza, a lány szerepében pedig Péter Kata lesz látható. 

Az akcióban részt vevő előadások: 

szeptember 12.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528177

szeptember 13. 

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528178

szeptember 14. 

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528179


KEDVENCEK BÉRLET

2 előadásból álló szabad bérlet, amely 2019. április 1. és 2019. december 23. között váltható be az Orlai Produkciós Iroda Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban, a fenti  időszakban játszott a linken felsorolt előadásaira, 1-10 sorokba.

https://orlaiprodukcio.hu/seasonTicket.php

KÉREM, SEGÍTSENEK! - BÍZUNK BENNE, HOGY ÚJDONSÁGAINK FELKELTIK ÉRDEKLŐDÉSÜKET ÉS EZÁLTAL A GYEREKEK NYARALHATNAK ÉLETÜKBEN ELŐSZÖR: AKCIÓNKKAL AZ ÁLMUKAT VÁLTJUK VALÓRA!

Miért is érezzük feladatunknak a PITYPANG gyermekotthon lakóinak megsegítését?

Az Orlai Produkciós Iroda számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás. Nincs ez most sem másképp, annak ellenére, hogy mi magunk is nehéz helyzetben vagyunk a TAO támogatási rendszer megszűntetése miatt. Mégis határozott törekvésünk, hogy továbbra is felkaroljunk fontos ügyeket, támogassunk arra rászoruló szervezeteket, intézményeket. 

Most a május 31-ig tartó különleges akciónk keretében egy olyan gyermekotthon megsegítését tűztük ki célul, amely szűkös anyagi forrásai miatt nem tud nyaralási lehetőséget biztosítani a különböző problémákkal küzdő, nehéz sorsú lakóinak. Jelenleg 11 gyermek ellátásáról gondoskodik összesen hat nevelő, akik 12 órás váltott műszakban próbálják a szülői szeretet hiányát pótolni a gyakran speciális bánásmódot igénylő lakók életében, akik közül van egy vesetranszplantált, egy tüdőtranszplantált daganatos, illetve egy erősen látássérült kislány is. 

Az otthon szerény költségvetése nem teszi lehetővé azt, hogy ezeknek a nehéz sorsú, ám mégis szorgalmas és komoly célokat maguk elő tűző gyermekeknek programokat, nyári tábort szervezzenek a nevelők. Ezért az Orlai Produkciós Iroda bizonyos előadásaira online megváltott jegyek árából, illetve az ebben az időszakban online eladott KEDVENCEK Bérletek után 1000-1000 forintot juttat a gyermekotthon számára. 

Vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon kis lakóinak nyaralását!