Fontos ügyben kérjük a támogatásukat!
2019. 05. 15.

Fontos ügyben kérjük a támogatásukat!

A Pitypang Gyermekotthonban jelenleg 11 nehéz sorsú gyermek ellátásáról gondoskodik összesen hat nevelő, akik 12 órás váltott műszakban próbálják a szülői szeretet hiányát pótolni a gyakran speciális bánásmódot igénylő lakók életében, akik közül van egy vesetranszplantált, egy tüdőtranszplantált daganatos, illetve egy erősen látássérült kislány is.

A május 31-ig tartó különleges akciónk keretében azt tűztük ki célul magunk elé, hogy eljuttassuk az otthon lakóit a Balatonra nyaralni, amire szűkös anyagi lehetőségeik miatt önerőből nem lenne módjuk. Ehhez azonban szükségünk van az Önök részvételére is! Bizonyos előadásainkra online megváltott jegyek árából, illetve az ebben az időszakban online eladott KEDVENCEK Bérletek után 1000-1000 forintot juttatunk a gyermekotthon számára.

Kérjük tehát, hogy vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon lakóinak nyaralását!

Fotó: Péter László

Linkek:
KEDVENCEK Bérlet

Vadméz június 26.
Vadméz június 27.
Becéző szavak szeptember 12. 
Becéző szavak szeptember 13. 
Becéző szavak szeptember 14.