Találkozzunk a Budapesti Nyári Fesztiválon is!
2020. 06. 14.

Találkozzunk a Budapesti Nyári Fesztiválon is!

Köszönjük azt a támogatást és bizalmat, amivel az elmúlt hetek nehéz időszakában is mellettünk álltak. A korlátozások feloldásával nálunk is elindult a munka: nagy lendülettel készülünk a nyári szabadtéri szezonra, nyári és őszi premierjeinkre.

Az online tér után pedig személyesen is találkozik Dömötör András, Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Ötvös András és Schruff Milán, azaz a Határátlépések stábja. Ezt az előadást még a kőszínházi premier előtt, nyári előbemutatóként láthatják a Városmajori Szabadtéri Színpadon, csakúgy, mint a Hogy szeret a másik című előadásunkat, amelyet Göttinger Pál rendez, és olyan művészek közreműködnek benne, mint Ötvös András, Grisnik Petra, Pataki Ferenc, Ullmann Mónika, Nagy Dániel Viktor és Edvi Henrietta.

Az ország talán leghangulatosabb nyári játszóhelyének programjában megtalálhatók közkedvelt, zenés és prózai produkcióink, a Valódi hamisítvány, az Egy apró kérés, a Kaktuszvirág.

Jöjjenek el a Városmajorba, töltsenek egy garantáltan kellemes estét művészeink társaságában! Már nagyon készülünk az őszi találkozásra állandó budapesti játszóhelyeinken, addig is várjuk Önöket öt estén, kuriózumokkal és a repertoár legnagyobb sikereivel a Városmajori Szabadtéri Színpadon!


Az Orlai Produkciós Iroda előadásai a Városmajori Szabadtéri Színpadon:

július 12. 20.00 Valódi hamisítvány

augusztus 3. 20.00 Határátlépések (szabadtéri premier)

augusztus 9. 20.00 Egy apró kérés

augusztus 11. 20.00 Hogy szeret a másik (szabadtéri premier)

augusztus 17. 20.00 Kaktuszvirág

Az előadásokra jegyek a szabadter.hu oldalon vásárolhatók.