Jegycsere és a bérletfelhasználás szeptember-októberben
2020. 07. 26.

Jegycsere és a bérletfelhasználás szeptember-októberben

Azok a nézőink, akik nem váltották vissza jegyeiket – amit ezúton is köszönünk –, már szeptember-októberi előadásainkra felhasználhatják a csere lehetőségét.

Az Önök kényelme érdekében a jegyek az Orlai Produkciós Iroda bármely, a Belvárosi Színházban vagy a Hatszín Teátrumban játszott saját előadására felhasználhatók. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár egy másik produkciót, sőt friss bemutatót is választhatnak az átváltáskor. Amennyiben nem találnak szeptemberben vagy októberben megfelelő időpontot, ne aggódjanak. A bérletek és a járványidőszak alatt elmaradt előadásokra szóló jegyek érvényességét meghosszabbítottuk: a 2020. december 23-ig játszott előadásaink közül bármelyiket választhatják.

Mivel a kínálatot szélesítettük és az átváltást teljes rugalmassággal kezeljük, a cserére személyesen, a Belvárosi Színház szervezésén (nyitvatartás: hétköznapokon 12 és 18 óra között) kerülhet sor.

Több előadásunk látható a Jurányi Házban. Őszi műsoruk július közepén jelenik meg, ezt követően a Jurányi munkatársai emailben veszik fel a jegytulajdonosokkal a kapcsolatot, hogy az elmaradt előadásokra cseredátumokat ajánljanak fel. Ha a cseredátum megfelel Önöknek, nincs semmi dolguk jegyeik, automatikusan érvényesek arra az előadásra. Ha nem felel meg az új időpont, az adott előadás további időpontjaira cserélhetik át jegyeiket. Ebben az esetben technikai okok miatt nem garantált, hogy ugyanarra a helyre szól a jegyük. Ha egyik lehetséges dátum sem felel meg Önöknek, kérhetik jegyeik árát ajándékkártyán. A felhasználás érvényessége: 2021. május. Részletes információért kérjük, figyeljék a Jurányi Ház Facebook-oldalát, honlapját, hírlevelét.

Szeptemberi műsorunk:
Októberi műsorunk: