Októberi műsorváltozás a Belvárosi Színházban
2020. 09. 20.

Októberi műsorváltozás a Belvárosi Színházban

Nehéz lépésre kellett elszánni magunkat: a Covid-19-járvány következményeként módosítjuk októberi műsorunkat, csökkentjük előadásaink számát a Belvárosi Színházban. 

Munkatársaink, a színművészek és az előadásokért a háttérben dolgozó kollégáink biztonsága érdekében, az egyre növekvő egyeztetési és gazdasági nehézségek miatt hoztuk meg ezt a döntést.

Szeretnénk továbbra is az Együtt, szabadon! jegyében dolgozni, de a vírus kiszámíthatatlan. Már eddig is több előadást kellett lemondanunk azért, mert művészeink a járványban közvetlenül vagy közvetetten, kontaktszemélyként érintettek voltak. A színház különleges üzem: alkalmi beugrások történhetnek, de senki sem pótolható. A havi műsor összeállítása olyan mátrix, hogy ha abból egyetlen elem kiesik, a teljes rendszer összeomlik.

Ezt Önök, a nézők is érzékelik, az előadásokat ilyen esetekben le kell mondanunk. Mivel számunkra Önök a legfontosabbak, akiket nem szeretnénk bizonytalanságban hagyni, kérésüket figyelembe véve, csökkentett előadásszámmal várjuk Önöket a Belvárosi Színházban.

A Hatszín Teátrumban játszott négy produkciónkat a bezárás után átmenetileg új helyszíneken játsszuk tovább, a Jurányi Házban pedig változatlan programmal várjuk Önöket.

Jelen állás szerint októberi két bemutatónkat – Apád előtt ne vetkőzz és Nyakukon a revizor (Egy komédia bemutatója előtt) – megtartjuk. A részletes műsort a hírlevél végén találják meg.

Tapasztalják Önök is, hogy a járványhelyzet gyorsan változik, hirtelen fordulhat jobbra és rosszabbra. Mi igyekszünk minden változásra gyorsan és rugalmasan reagálni. Ez kis eséllyel bár, de jelentheti azt, hogy új alkalmakat iktatunk be, ugyanakkor jóval nagyobb annak a valószínűsége, hogy újabb előadásokat kell törölnünk. Kérjük, legyenek megértéssel.

Bérleteink érvényessége, valamint a megvásárolt jegyek átváltási határideje 2021. május 31-re módosult. A bérletes jegyeket szintén 2021. május 31-ig tudjuk cserélni.

Az elmaradó októberi előadások jegyeit 2020. november 13-ig válthatják vissza a vásárlás helyén, vagy cserélhetik át másik előadásra. A visszaváltás a bérletekre és a bérletből kiváltott jegyekre nem vonatkozik.

Októberi módosított műsorunkat itt érhetik el:

https://orlaiprodukcio.hu/performances.php?l=0&d=2020-10

Megértésüket köszönjük.

Az egészségügyi előírások és szabályok maximális betartásával várjuk és visszavárjuk Önöket.