Az Orlai Produkciós Iroda közleménye a Belvárosi Színházban játszott előadásokról
2020. 11. 04.

Az Orlai Produkciós Iroda közleménye a Belvárosi Színházban játszott előadásokról

Az Orlai Produkciós Iroda közleménye a Belvárosi Színházban játszott előadásokról.

Kedves Nézőink, Támogatóink, Barátaink!

Az Önök és kollégáink egészsége érdekében, a legfrissebb járványügyi szabályozást figyelembe véve felelősségteljes döntést kellett hoznunk.

A jelenlegi drámai vírushelyzetben nem hiszünk a fél- vagy harmadmegoldásokban, nem hisszük, hogy a látszatintézkedésekkel a járványveszély csökkenthető. Ezért úgy döntöttünk, hogy nézőink és kollégáink egészsége érdekében 2020. november 9-től a járványhelyzet biztonságos enyhüléséig nem tartjuk meg a Belvárosi Színházba meghirdetett előadásainkat.

A november 6-i Határátlépések, a november 7-i Párterápia és a november 8-i Egy apró kérés című előadásokat a legfrissebb járványügyi előírásoknak megfelelően, távolságtartással kialakított nézőtérrel játsszuk.

A már meghirdetett előadások pótlásáról a járványhelyzetet érintő intézkedések feloldása után tudunk tájékoztatást adni, addig megértésüket és türelmüket kérjük.

Fájdalmas volt a teljes bezárásra vonatkozó döntés, de úgy érezzük, hogy hitelünk a szakma, munkatársaink és közönségünk felé csak úgy tud megmaradni, ha az egészség védelmét tartjuk elsődlegesnek. 

Nagyon köszönjük a támogatásukat, kitartásukat, bizalmukat. Kérjük Önöket, hogy maradjanak mellettünk ebben a nehéz időszakban is. Önökért dolgozunk, Önöknek hozzuk létre az előadásainkat. Számunkra a magas művészi színvonal, a minőség mellett a nézők biztonsága a legfontosabb. Vigyázzanak magukra, és bízunk abban, hogy minél hamarabb találkozhatunk a nézőtéren!