Egy őrült naplója élőben, online
2020. 11. 05.

Egy őrült naplója élőben, online

Tudjuk, mennyire fontos a színház, az együtt megélt pillanat, de a bezárás idejére sem szeretnénk Önöket élmény nélkül hagyni. Ezért indítjuk el az élő online közvetítéseket a Színháztv.com-mal együttműködésben. 

Első alkalommal november 12-én a szakmai díjakkal elismert, több nemzetközi fesztiválra meghívott Egy őrült naplóját láthatják Keresztes Tamás előadásában, Bodó Viktor rendezésében. Az előadásokat professzionális stábbal, 6 kamerával, ULTRA HD (4K) minőségben közvetítjük. A különleges színházi élményt a technikai színvonal mellett a kulisszák mögötti interjúk és más érdekes, izgalmas tartalmak biztosítják.

A színház egy folytonosan változó jelen idejű műfaj, amelyben a színészek és a néző kapcsolata estéről estére változik. Az előadások mindig az „akkor” és az „ott”, az idő és a tér együtteséből születnek. Ezért az előadást élőben közvetítjük, leállítás, visszatekerés lehetősége nélkül. Az online előadásokra váltott jegyeket a közvetítés megkezdése után 15 percig tudják felhasználni. Ha esetleg lemaradtak róla, az élő közvetítés után egy órával nyílik meg a lehetőségük annak pótlására. Erre azért van szükség, hogy véletlenül se használják fel a jegyeiket egy már megkezdett előadásra, és ne veszítsék el a lehetőségét annak, hogy lássák a teljes produkciót.

Fontos számunkra, hogy gondoljunk minden magyar színházszerető nézőre, az országhatárokon innen és túl, így a közvetítéseket és az előadások elérhetőségét időzónákra bontjuk. Amennyiben aznap este nincs lehetőségük élőben megtekinteni a darabot, a meghirdetett előadás közvetítésének kezdési időpontjától számított 24 órán át elérhető az Egy őrült naplója, így véletlenül sem maradnak le az előadásról.

A jegyvásárlás közvetlenül a https://szinhaztv.com/eloadas/egy-orult-naploja oldalon lehetséges. A regisztráció után bankkártyával tudnak fizetni. A jegy ára 3900 forint, ami megegyezik egy színházjegy árával. Az előadás előtt lépjenek be a profiljukba: a főoldalon, valamint az előadás aloldalán is elérhetővé válik az élő közvetítés.

Az Önök bizalmának köszönhetően optimizmusunk töretlen. Maradjanak velünk, csatlakozzanak hozzánk ezen az új úton is!