Karácsonyi és szilveszteri online közvetítéseink
2020. 12. 21.

Karácsonyi és szilveszteri online közvetítéseink

December elején elindultak online közvetítéseink a SzínházTV-vel együttműködésben. Bíztunk abban, hogy az Önök körében sikert arat a kezdeményezés, de minden reményünket felülmúlták a nézettségi adatok és az előadásokra adott visszajelzések. Ezek megerősítettek bennünket abban, hogy szélesítsük kínálatunkat, és repertoárunk legnépszerűbb darabjaival szerezzünk szórakoztató és tartalmas estéket az ünnepi időszakra.

A karácsonyi napokat négy előadásunkkal szeretnénk kellemessé és meghitté tenni.

A Párterápia sikerének titka a három színész, Balla Eszter, Debreczeny Csaba és Mészáros Máté összeszokott csapata és a szerző emberismerete. Ne lepődjenek meg, ha december 25-én a sok nevetés közben esetleg önök is találnak kapcsolódási pontokat a képernyőn látottakhoz...

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/parterapia

Díva, bohóc, ember és színésznő – ez mind Hernádi Judit. December 27-én látható önálló estjén saját színésznői és női létezéséről, pályájáról és magánéletéről is vall egy igazi, feledhetetlen zenés one-woman show-ban, amelynek címe: HERNÁDI pont.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/hernadi_pont

A Bocs, félrement! egy nagy lebukás szimfóniája emailekben, telefonokon és csevegőprogramokon előadva. A valós történetekből írt fergeteges komédiát közvetítünk december 28-án közvetítjük, amelyben valószínűleg sokan játszottuk már Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Péter Kata vagy Schruff Milán szerepét.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/bocs_felrement

Három házaspár, két hely, két idő, és ezek között kell ugrálni, különben nagy baj lesz… De nem akkor, ha velünk töltik a szilvesztert vagy az újév napját, mert a Hogy szeret a másik garantáltan felhőtlen kikapcsolódást nyújt. Egy tökéletes bohózat, továbbá Ullmann Mónika, Pataki Ferenc, Grisnik Petra, Ötvös András, Edvi Henrietta és Nagy Dániel Viktor virtuóz játéka várja Önöket december 31-én.

Jegyvásárlás: https://szinhaztv.com/eloadas/hogy-szeret-a-masik

A közvetítések a színházakban megszokott módon, 19 órakor kezdődnek és másnap 23 óráig nézhetők meg, szilveszterkor viszont már 17 órától várjuk Önöket a képernyők elé.

Nézzék most újra azokat az előadásokat, amelyeket már élőben láttak! Egészen egyedülálló esemény az online színház, és a lehető legszemélyesebb, legközelibb élményt kínálja a nézőknek. Lepjék meg ezzel családtagjaikat, barátaikat, hiszen az Orlai Produkciós Iroda közvetítéseire már ajándékutalvány is vásárolható az alábbi linken: