Richard Greenberg

Három esős nap

Bemutató: 2018. 10. 01.
Az előadás hossza: 110 perc

Vajon ismerhetjük-e valójában a szüleinket? Értjük őket? Tudjuk milyenek voltak fiatalon? Voltak-e álmaik, vágyaik, mi érdekelte őket, mit éreztek, mi bántotta őket? 

Egy műterem lakás New Yorkban a 60-as években, két ifjú építész és egy fiatal nő: épp csak belefognak az életbe. Ugyanaz a lakás a 90-es években, már felnőtt gyermekeik próbálják megérteni szüleiket és ezáltal önmagukat. Egy talált napló, benne szűkszavú tőmondat: Három esős nap. Vajon mit jelenthet? Mi történt akkor? 

A következő generáció, évtizedekkel később, csak találgathat. Ha a kérdéseket nincs már kinek feltenni, vajon megfejthetjük-e a titkokat? 

Amerikában Julia Roberts színpadi bemutatkozása volt a darab, Paul Rudd és Bradley Cooper oldalán. Angliában az egyik főszerepet Colin Firth alakította. Nem véletlenül: Richard Greenberg darabja igazi jutalomjátékot kínál, hiszen ugyanazok a színészek játsszák a szülőket és későbbi felnőtt gyermekeiket. 2018 őszén, az Orlai Produkció három kitűnő színésze, Kovács Patrícia, Schruff Milán és Szabó Kimmel Tamás együtt vág neki az izgalmas kalandot ígérő feladatnak.

Az előadás hossza: 1 óra 50 perc, egy részben

 

Szereplők

Stáb

Fordító - dramaturg
Látvány
Plakát grafika
Rendező munkatársa
Rendező
Producer

Fotók / videók